![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||||
![]()
|
bu hAFtanın kurßanı "[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]" ARkadaşımızdır
kendisine hertürLÜ soru soraBİLİrsiiniz mrk eTTikLEriniz, öqrenmek istediqiniz hERŞEyi.. fakat Herşeyi kuraLına qöre YapaLım.. aynı soruLarı siLebiLİrsin işte qeneL soruLAr... koLAy qELsn - Adın Ne - soyadı ne (cevaplamak zorunda değilsin) - Ay/Yıl/Gün olarak doğum tarihin - En Çok hangi yemeği Seversin - Hiç Sevmediğin yemek nedir - Tuttuğun takım - Hobilerin - Fobilerin Okuduğun; - İlkokulunun adı - Ortaokulunun adı - Lisenin ve üniversitenin adı - hangi sporlarla uğraşırsın - uğraştığın sporda Görevin nedir, mevkin nedir - En sevdiğin kişinin adı - Hayatta unutamadığın kişiler en sevdiğin şarkıcı - en sevdiği şarkı - En sevdiğin şarkının sözler - en sevdiğin şarkıcının biyografisi - Lisede yapmayı en çok sevdiğin şey - Boyun kaç - kilon kaç - Ayakkabı numaran kaç - giyindiğin mağaza - beden ölçülerin - Hoşlandığın erkek tipi - Hoşlanmadığın erkek tipi - Pop star olmayı düşündün mü [Koptum!] neden? 1- Emoturkde te her hafta farklı bir kişinin konuk olduğu bu bölümde nickini gördüğünde neler hissettin ? 2- Emoturku nerden duydun? 3- Bayanların (Baysan salla Xd ) Yaşı sorulmaz ama ben yine de sorayım Kaç yaşındasın? 4- Sitemiz hakkındaki düşüncelerin 5- Konuk olmak hoşuna gittimi 6- Olmazsa olmazın 7- En sevdiğin sanatçı 8- en çok sevdiğin sanatçının şarkısı 9- en çok sevdiğin sanatçının şarkısının sözleri 10- en çok sevdiğin sanatçının biyografi 11- En çok sevdiğin yemek 12- Yaşın Kaç? 13- Boyun Kaç? 14- Kilon Kaç? 15- Hobilerin nelerdir? 16- Fobilerin Nelerdir? 17- Tuttuğun Takım? 18- En sevdiğin Renk? 19- .hayatında canımı seve seve veririm dediğin insanlar kimlerdir? 20- bir insana değer vermek senin için ne ifade eder? 21- bu sorum biraz değişik olacak istemezsen cevaplamayabilirsin Allah nasip kısmet ederse hayatını paylaşacağın 'hayat arkadaşı'nın nasıl bir insan olmasını istersin?(hiç belli olmaz ama hep deriz ya keşke şöyle olsa) 22- -Yapmak stemediğin ama yapmak zorunda hissedip yaptığın şeyler var mı? 23- Vazgeçilmezin? (Sorulmuş muydu yoksa? ) 24- Gelecekten beklentilerin? 25- En sevdiğin özlü söz? 26- En sevdiğin şarkı? 27- En sevdiğin film? 28- En çok özlem duyduğun şey? 29- 12-Dünyada yapmayı en sevdiğin şey? 30- Lisede en sevdiğin ders hangisiydi? 31- En sevdiğin yazar? 32- En sevdiğin renk? 33- Uğurlu sayın? 34- En son hangi filmi izledin? 35- En beğendiğin dizi? 36- Sana yapıldığında en çok tepki göstereceğin şey nedir?(Tikin falan var mı?) 37- Benden Nefret Ediyormusun? 38- e=mc2 acıkla bunu ama uzun bir acıklama olsun en aptalı bile anlasın açıklamandan 39- Senin qsm numaranı anasayfadan versem yok yok tum uyelere mail atıp bıldırsem gunde 300 telefon gelse ne hıssederdin 51- Hoşlandığın kız tipi 52- Hoşlanmadığın kız tipi 53- Pop star olmayı düşündün mü neden? 54- Hala beni Seviyormusun? 55- -hiç banlandın mı? 56- -ençok kimleri seviyorsun? 57- -yemek yapabiliyor musun? 58- -Hangi yemekleri en güzel yapıyorsun? 59- -sevgilin var mı? 60- -evlenmeyi düşünüyor musun? 61- -düşünüyorsan kiminle? 62- -Nickinin anlamı ne oluyor? 63- -nerede oturuyorsun? 64- -çalışıyor musun-nerede? 65- -en sevdiğin kitap? 66- -en sevdiğin şarkı? 67- -hangi tür müziklerden hoşlanırsın? 68- -en sevdiğin yemek? 69- -En sevdiğin tatlı? 70- -En sevdiğin sanatçı? 71- -en sevdiğin futbolcu? 72- -en sevdiğin basketbolcu? 73- -En sevdiğin hentbolcu? 74- -en sevdiğin su tenisçisi? 75- -en sevdiğin koşucu? 76- -en sevdiğin mızrak atıcı? 77- -en sevdiğin hayvan? 78- -En sevdiğin böcek? 79- -en sevdiğin renk? 80- -en sevdiğin araba markası? 81- -sigara içiyor musun? 82- -Alkol alır mısın-kaç bira içiyorsun,rekorun kaç? 83- -namaz kılar mısın? 84- -saçın ne renk? 85- -gözün ne renk? 86- -en sevdiğin film? 87- -en sevdiğin tiyatro? 88- -en sevdiğin opera? 89- -en sevdiğin belgesel? 90- -en sevdiğin çizgi film? 91- -dün akşam rüyanda ne gördün? 92- -sabah kaçta kalktın? 93- -kahvaltıda ne yedin? 94- -akşam yemeğinde ne yedin? 98- -şimdi saat kaç? 99- -5398934+43515353+5465646+35358 453=kaç eder? 101.Emoturkle tanisman nasil oldu? 102.Hayatinda en mulut oldugun ani ve en nefret ettigin ani bizimlen paylasirmisin..? 103.Haytindan memnunmusun? 104.Hic pisman oldunmu, ve bizimlen paylasirmisin? 105.Keske yapmasaydim dedigin bir sey varmi? ve ne. 106.Gercek ismin? 107.Kendini bize tanitirmisin? Ve nerelisin? 108.Hobilerin?Fobilerin? 109.Hangi takim tutuyorsun? 112.Emoturkde anlasamadigin biri yada birileri varmi? 113.Emoturkde iyi anlastigin biri yada birileri varmi? 114.Hayattan beklentilerin nedir? 115.Gelecek hakkinda neler dusunuyorsun? 116.Hayatinda bir kere olsun, aldattinmi? Yada aldatildinmi? 117.Hayattaki en garibine giden olay nedir? 118.Ask ve Sevgi senin icin ne ifade ediyor? 119.Basindan gecen komik ve uzuntulu olayi bizimlen paylasirmisin? 120.ömründe bir kere olsun, birinin yada birilerinin kalbini kirdinmi? 159- Bu sorulardan sonra hakkımdaki düşüncen nedir? ve Tanışma şansımız var mıdır? 160- Beni seviyormusun 161- aklına Gelen ilk 500 kelime 162- Sıklıkla gittiğin Kafede aklına gelen ilk 30 nesne 163 Hala seviyormusun beni 164- Aklına gelen 100 cümle 165- Benim hakkımdaki düşüncelerin |
|||||||||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ÖncelikLe Hayırlı olsun Göktuğ , Yada Geçmiş olsunmu demeliyim biLmiyorum ama
daha Geçmedi kabus gibi 1 hafta seni Bekliyor.. Sorularıma GeLirsek , En sewdiğin renk ? yaşamdaki hedefin amacların ? 5 yıl sora nerde ne yapıyo olucaksın? yaşlı komsun warmı aran nasıl ? Hiç karsıdan karsıya yaslı gecırdnmı .dd ? Hiç Rezil oldunmu nerede ne sekılde ? Su andakı corap rengın? Sacların ne renk ? Hıc basından bı kaza gecdımı ? nasıl bir kaza? Suni teneffuzde bulundunmu hıc ? ![]() Bu sıtede en sewdıgın kısı { tek 1 ısı ] Hobılerın? Bu kadar sacma soru ıcınde en sacması hangısı? Ayakkabı numaran kac ? Dowmen warmı ? Nerelisin?? sülaleden en sewmedıgın kım ? niye? sıtede en sewmedıqın 1 kısı ? Kurban olmak nasıl bır duygu ? hıc kurban bayramında Kurban kanını alnına surdulermı ? ![]() En sewmedıgın yemek ? En sewdıgın meywe? cekırdeklı uzummu cekırdeksızmı ? Dal sarkar... gerisi ? x )) En sewdiqin söz? Hıc soyledıgın yalana ınancak kadar profesyonel yalan soyledınmı ? ![]() Kardesın warmı ? kac tane ? Kac sokakta hangı apt'da x d daıre kacta oturuorsun [ sehır semt gerek yok ] ![]() En sewdıqın & sewmedıgın haywan ? En son ne zaman asık oldun ? Hayat'ı we ask'ı tanımlarmısın ? Kac yasındasın ? En sewdıqın & sewmedıgın ders ? En sewdıqın cıkolata ? En cok soru sorduqun kurban ? Nıcın o ? Yada hıc soru sordunmu ? ![]() Nefes aLıyorken yapmalıyım dedıgın bırsey? En sewdıqın sebze? En sewdıqın cızgı fılım? En sewdıqın fılım? En sewdıqın dızı ? En sewmedıklerın usttekıelrden ? En son nereye gezmeye gıttın ? Bım , Pehlıwanoglu , Sok , Tansaş , Metro hangisi ? Sorularımın Son bulduğunu Düşünüyormusun ? ![]()
Konu SagoxxisT tarafından (4 Hafta önce Saat 02:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
- Adın Ne : Cihan
- soyadı ne (cevaplamak zorunda değilsin) - Ay/Yıl/Gün olarak doğum tarihin 29.10.1991 - En Çok hangi yemeği Seversin Pilav :x - Hiç Sevmediğin yemek nedir Yeşillik tarzı - Tuttuğun takım Beşiktaş - Hobilerin - - Fobilerin - Okuduğun; - İlkokulunun adı Kavakpınar İlköğretim Okulu - Ortaokulunun adı Denden - Lisenin ve üniversitenin adı Alparslan Lisesi - hangi sporlarla uğraşırsın Eskiden kickbox body - uğraştığın sporda Görevin nedir, mevkin nedir Adam dövmek yada dayak yemekti ![]() - En sevdiğin kişinin adı Olgun - Hayatta unutamadığın kişiler 4.sınıf hocam en sevdiğin şarkıcı sagopa kajmer - en sevdiği şarkı --- - En sevdiğin şarkının sözler --- - en sevdiğin şarkıcının biyografisi * Yunus Özyavuz 1978 Samsun doğumlu. * İlk olarak Samsun'da yerel radyoda dj'lik yapmaya başladi. * 1997'de üniversite için geldiği İstanbul'da İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı'ndan mezun olmuş. * 1998 de kendi müzik studyosu KUVVETMİRA'yı kurarak müzik çalışmalarına başladı. * 1999 yılında çeşitli sanatçıların yeraldığı ilk türk rap albümü "Yeraltı Operasyonu"albümünde ilk projesi olan "SİLAHSIZ KUVVET" ismiyle yer aldı ve en fazla dikkati çeken kişi oldu. * 2001 yılında ilk albümü SILAHSIZ KUVVET "Sözlerim Silahım" çıkardı. * 2002 yılında ikinci albüm SILAHSIZ KUVVET "İhtiyar Heyeti"çıktı . * 2002 "SAGOPA KAJMER"i yarattı.İsmiyle aynı adı taşıyan bir albüm çıkardı. * 2002 yılında CEZA "Med Cezir" albümünün produktorlüğünü yaptı..Albümün tüm müziklerini kendisi yaptı. * 2003 yılında yeni albümü "Bir Pesimistin Gözyaşları" albümünü tamamladı ve 2004 yılında double olarak 150 dakika süren bir albüm piyasaya çıkarttı.Yepyeni bir ses yaratarak büyük dikkat çekti. - * 2004 yılında FUCHS "Huzur N Darem" albümünün produktorlüğünü yaptı. * 2004 Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminin Soundtrack müziklerini yaptı."Al 1de buradan Yak isimli parçaya video klip çekti. * Dj MicCheck Türkiye'de "turntablizm" akımının öncüsüdür.(plaklarla scratch show) * İstanbul'a yerleştikten sonra müzik çalışmaları ve üniversite eğitiminin yanı sıra en güçlü radyolarda müzik diraktörü ve dj olarak çalıştı.Halen populer bir radyoda program yapmaktadır. * 2005 yılında İrem Recordstan Romantizma adlı albümünü çıkardı.Bu albümden VASİYET isimli parçaya klip çekti.Albüm çıktıktan sonra askere gitti.Halen İstanbul'da askerlik yapmaktadır. * h2000 ve j&b festivallerinde dj'lik yaptı.Yurt dışında çeşitli yerlerde Dj'lik yaptı. * 2006'da Sagopa Kajmer cok sevdigi Kolera'yla birlikte MELANKOLIA MUZIK /KUVVETMIRA HEADQUARTER plak şirketini açmiştir * 12 Mayıs 2006 tarihinde yapılan Kral TV Video Müzik ödüllerinde 2005 yılının en iyi klibi olarak Sagopa Kajmer'in Vasiyet klibi seçilmiştir.Kral Tv'Müzik ödüllerinde bir rap parça ilk kez ödül almaktadır. * 28 Haziran 2006 tarihinde MELANKOLIA MUZIK /KUVVETMIRA HEADQUARTER plak şirketinden ilk albüm "Kafile" ismiyle piyasaya çıkmıştır. Çok önemli bir müzik birikimi ve arşivine sahip Dj MicCheck "Sagopa Kajmer" kimliğiyle "PESİMİST UNDERGROUND RAP" tarzını oluşturmuş , müzik kalitesi ,söz zenginliği ve etkileyici sesiyle kendisini birçok değişik kitleden insana kanıtlamıştır.Sagopa Kajmer kendine has tarzıyla Türkiye'deki rapçiler arasında en farklı rapçidir. Yurt dışından sanatçılara da altyapı müzikler hazırlamıştır. A/K/A yerine mahlas kelimesinin kullanımının önderliğini yapmıştır. Albüm Parça listeleri Bir Pesimistin Göz Yaşları - Lisede yapmayı en çok sevdiğin şeySınıf erkekleriyle toplanıp sohbet etmek - Boyun kaç 1.73 garanti.Fazlası var - kilon kaç58 - Ayakkabı numaran kaç 41 - giyindiğin mağaza kral ![]() - beden ölçülerin bilmiyorum - Hoşlandığın erkek tipiYÜRÜ GİT LEN ![]() - Hoşlanmadığın erkek tipi Manyakmısın olum sen ![]() - Pop star olmayı düşündün mü [Koptum!] neden? 1- Emoturkde te her hafta farklı bir kişinin konuk olduğu bu Düşünmedim bölümde nickini gördüğünde neler hissettin ? --- 2- Emoturku nerden duydun? Olgundan 3- Bayanların (Baysan salla Xd ) Yaşı sorulmaz ama ben yine de sorayım Kaç yaşındasın? 4- Sitemiz hakkındaki düşüncelerin Eskiden daha güzeldi ![]() 5- Konuk olmak hoşuna gittimi Evet 6- Olmazsa olmazın Pc 7- En sevdiğin sanatçı Sagopa dedik ya ![]() 8- en çok sevdiğin sanatçının şarkısı Soruldu 9- en çok sevdiğin sanatçının şarkısının sözleri Soruldu 10- en çok sevdiğin sanatçının biyografiSoruldu 11- En çok sevdiğin yemekSoruldu 12- Yaşın Kaç? 18 13- Boyun Kaç? Soruldu 14- Kilon Kaç? Soruldu 15- Hobilerin nelerdir? Soruldu 16- Fobilerin Nelerdir?Soruldu 17- Tuttuğun Takım?Soruldu 18- En sevdiğin Renk? 19- .hayatında canımı seve seve veririm dediğin insanlar kimlerdir? Aİlem 20- bir insana değer vermek senin için ne ifade eder? Bu bende kalsın 21- bu sorum biraz değişik olacak istemezsen cevaplamayabilirsin Allah nasip kısmet ederse hayatını paylaşacağın 'hayat arkadaşı'nın nasıl bir insan olmasını istersin?(hiç belli olmaz ama hep deriz ya keşke şöyle olsa) - 22- -Yapmak stemediğin ama yapmak zorunda hissedip yaptığın şeyler var mı? Sigara 23- Vazgeçilmezin? (Sorulmuş muydu yoksa? ) evet 24- Gelecekten beklentilerin? İş , Aİle , Mutluluk 25- En sevdiğin özlü söz? Kanka kankayı s*ker mi kanka 26- En sevdiğin şarkı? Soruldu 27- En sevdiğin film? Güncel olarak 28- En çok özlem duyduğun şey? Arkadaşlarım 29- 12-Dünyada yapmayı en sevdiğin şey? uyumak 30- Lisede en sevdiğin ders hangisiydi? Felsefe 31- En sevdiğin yazar? --- 32- En sevdiğin renk? Mavi Turuncu 33- Uğurlu sayın? 6 34- En son hangi filmi izledin? Kemal sunal - Romatizma 35- En beğendiğin dizi? Geniş aile 36- Sana yapıldığında en çok tepki göstereceğin şey nedir?(Tikin falan var mı?) El hareketi , hayır yok 37- Benden Nefret Ediyormusun? Aksine çok seviyorum 38- e=mc2 acıkla bunu ama uzun bir acıklama olsun en aptalı bile anlasın açıklamandan Matematik'de böyle bir kavram yok höh ! 39- Senin qsm numaranı anasayfadan versesm yok yok tum uyelere mail atıp bıldırsem gunde 300 telefon gelse ne hıssederdin Kim olduklarını söylerlerse sorun yok ama işletmeye kalkan olursa bilemiyorum *-* Sen verme yine'de ![]() 51- Hoşlandığın kız tipi ---- 52- Hoşlanmadığın kız tipi ------- 53- Pop star olmayı düşündün mü neden? No 54- Hala beni Seviyormusun? Evettttttttttt 55- -hiç banlandın mı? Evettttttttttt 56- -ençok kimleri seviyorsun? Seni , Leiche ( Dilek ) , CoCo ( Gizem ) , Mustafa 57- -yemek yapabiliyor musun? Evet 58- -Hangi yemekleri en güzel yapıyorsun? Patates kızarması ![]() 59- -sevgilin var mı?Yoksa kızmı bulcan la bana ![]() 60- -evlenmeyi düşünüyor musu n? Çok var daha 61- -düşünüyorsan kiminle? ---- 62- -Nickinin anlamı ne oluyor? Renkli gök 63- -nerede oturuyorsun? İstanbul -Pendik 64- -çalışıyor musun-nerede? Hayır 65- -en sevdiğin kitap? --- 66- -en sevdiğin şarkı? ---- 67- -hangi tür müziklerden hoşlanırsın? Arabesk Rap , Yabancı slov tarzı 68- -en sevdiğin yemek? --- 69- -En sevdiğin tatlı? Tulumba tatlısı 70- -En sevdiğin sanatçı? ---- 71- -en sevdiğin futbolcu? Nouma 72- -en sevdiğin basketbolcu? --- 73- -En sevdiğin hentbolcu? ---- 74- -en sevdiğin su tenisçisi?---- 75- -en sevdiğin koşucu? ----- 76- -en sevdiğin mızrak atıcı? ----- 77- -en sevdiğin hayvan? Köpek 78- -En sevdiğin böcek? ---- 79- -en sevdiğin renk? ------ 80- -en sevdiğin araba markası? HOnda 81- -sigara içiyor musun? Evet 82- -Alkol alır mısın-kaç bira içiyorsun,rekorun kaç? Evet 83- -namaz kılar mısın? Hmmm evet ama malum ne kadar kıldımız 84- -saçın ne renk? Siyah 85- -gözün ne renk? Kahve 86- -en sevdiğin film? ---- 87- -en sevdiğin tiyatro? ---- 88- -en sevdiğin opera? ------ 89- -en sevdiğin belgesel? ----- 90- -en sevdiğin çizgi film? ------ 91- -dün akşam rüyanda ne gördün? -CoCO yu 92- -sabah kaçta kalktın? Uyumadım Gece 93- -kahvaltıda ne yedin? Tost 94- -akşam yemeğinde ne yedin? Pilav nohutlu ![]() 98- -şimdi saat kaç? 14:43 99- -5398934+43515353+5465646+35358 453=kaç eder? 850N2 850V22010M 101.Emoturkle tanisman nasil oldu? Güzel oldu ![]() 102.Hayatinda en mulut oldugun ani ve en nefret ettigin ani bizimlen paylasirmisin..? Okul flamesini taşıdığımda baya mutlu olmuştum bel arısını saymazsak Nefret yok103.Haytindan memnunmusun? Allaha şükür 104.Hic pisman oldunmu, ve bizimlen paylasirmisin? Evet - Sigaraya başlamıştım orduda hiç yoktan yere 105.Keske yapmasaydim dedigin bir sey varmi? ve ne. Keşke sigaraya başlamasaydım 106.Gercek ismin? Cihan 107.Kendini bize tanitirmisin? Ve nerelisin?am 1991 doğumluyum eğitim hayatında pek başarılı birisi değilim hiç olamadım ailemle yaşıyorum şimdiye kadar arkadaşlıklarım çok sağlamdı hala öyle ama pek görüşemiyorum arkadaşlarımla arkdaşlarımı çok severim şuanda Lise son sınıftayım dışarıyla pek bağlantım yok gibi geçinip gidiyoruz işte ![]() 108.Hobilerin?Fobilerin? ----- 109.Hangi takim tutuyorsun? ----- 112.Emoturkde anlasamadigin biri yada birileri varmi? Vardır 113.Emoturkde iyi anlastigin biri yada birileri varmi? Evet 114.Hayattan beklentilerin nedir? Beklemeyle olmaz 115.Gelecek hakkinda neler dusunuyorsun? Allah sonumuzu hayır etsin 116.Hayatinda bir kere olsun, aldattinmi? Yada aldatildinmi?Aldattım ama reelde değil , Aldatılmayla karşı karşıya gelmedim arkamdan bişiler döndüyse bilmiyorum kaşar diyorum burdan ona ![]() 117.Hayattaki en garibine giden olay nedir? İnsanlar bazen kör oluyor o garibime gidiyor Çok 118.Ask ve Sevgi senin icin ne ifade ediyor? İnanıyorum aşka sevgiye beni hep mutlu etti 119.Basindan gecen komik ve uzuntulu olayi bizimlen paylasirmisin? Seninle yılbaşı gecesi kadıköyde içmiştik sabah 5 de trene binmiştik 2 mizde uyuya kalmışız ineceğimiz duraktan 7 durak sonra inmiştik hatırlıyormusun yksa çokmu sarhoştun ![]() ![]() ![]() ![]() 120.ömründe bir kere olsun, birinin yada birilerinin kalbini kirdinmi? Evet 159- Bu sorulardan sonra hakkımdaki düşüncen nedir? ve Tanışma şansımız var mıdır? Hep bu ol . Tanıştık bile ![]() 160- Beni seviyormusun Evet 161- aklına Gelen ilk 500 kelime Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta Hayta 162- Sıklıkla gittiğin Kafede aklına gelen ilk 30 nesne 30 lu peçete ![]() 163 Hala seviyormusun beni Evet 164- Aklına gelen 100 cümle Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi Gün gelir devran döner efendi 165- Benim hakkımdaki düşüncelerin Forumda tanıştık ilk günler dün gibi aklımda , sonra istanbula geldin reelde görüşme fırsatımız atta aynı evde kalma , aynı ortamda bulunma şansımız oldu ailemin ve benim çok sevdiğim bir kişi oldun diyecek pek söz yok 1 tanesin aga ![]() |
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
1 tane sorun yüzündne seni banlıya bilirdim aşırıya kaçmıyalım sağol sorular için |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
YoLda tokio HoteL^i gördün tepkin ?
![]()
|
|
#6 |
![]() |
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] derdim *-*
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
1 ´ hayatta en çok istediğin şey nedir ?
2 ´ en değer verdiğin kişi kimdir ? 3 ´ Göktuğ nickini açıklar mısın ? 4 ´ hayatından memnun musun ? 5 ´ hakkımda ne düşünüyorsun ?Kolay gelsin (: |
|
|
|
|
#8 | |||||||||||
![]()
|
Knight'dan ne zewq aLıosn ?
![]() |
|||||||||||
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Selam + Kolay gelsin Cihan
![]() Benim tek sorum var Bazen öyle bişey yaşarız ki kelimeler kifayetsiz kalır. O anı hiç yaşadınmı,yaşadıysan paylaşırmısın mı ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|