![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar röportaj yaptırmak isteyenler bu konu altında belirtebilir.. Sırayla herkesle röportaj yapılacaktır.. Kurallar [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Röportaj Yaptırmak İsteyenler [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]/yapıldı [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]/yapıldı [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
U яe мy only,мy only one тнis ones foя u [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Konu CøCø tarafından (4 Hafta önce Saat 01:14 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||
![]()
|
Ben Benn Ben
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
benDe istiyorummmm
|
|
|
|
#4 |
![]() |
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
Mesaj sayın yeterli oldugunda hallederiz röportajını (: Tamam canım msni yolluyorum şimdi.
|
|
|
#5 |
![]() |
Beni de yazar mısın bitanem
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Yazdım tatlım
|
|
|
#7 |
![]() |
Bennnn bennnnnn bennnnn
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kurallara bi göz at istersen(:
Mesaj sayın yeterli değil.
|
|
|
#9 |
![]() |
Yeniyim ama bir röportaj iyi gidebilir , benimlede yapabilirmisin A()
![]()
İncore of My BrutaL ^^ lol finding Screamo ![]() ![]() İ LOVE NUCLEAR ! evgili Radyoaktivistler, sayımız 40.000′e ulaştı. 20.000′e ulaştığımızda aramıza Nergis Öztürk katılmıştı, 30.000′e ulaştığımızda ise Aylin Aslım. Aramıza katılan ve katılacak birçok ünlü dostumuz var. Gelecek haftalarda bu isimlerden çok etkileyici paylaşımlar göreceksiniz. Şimdilik bu kadar söyleyebiliyoruz. Bu gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin. Ama bugünün yıldızları, siz ve biziz. Bugüne kadar kampanyamıza katılan 40.000 radyoaktivist. Türkiye’de nükleer santral planlarını durduracak kişiler bizleriz. 40.000 kişi, 1 milyon kişiyi kampanyamıza dahil edecek güce sahibiz. ![]() [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] FACEBOOK: Scream Battle Netlog: Scream Fronter |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
![]() |